Salsa 2008: Romanian Salsa Festival

 

Salsa

 

Romanian Salsa Festival 2008

Cea de a treia editie a Romanian Salsa Festival a inceput luni, 4 august 2008, pe litoralul romanesc. Editia de anul acesta se desfasoara in statiunile Mamaia si Vama Veche, se va incheia in data de 10 august si va fi realizata sub indrumarea lui Albert Torres, promotor al fenomenului salsa in lumea intreaga.

Pe toata perioada Festivalului vor fi organizate lectii de salsa cu instructori internationali iar in fiecare seara veti putea participa pe plaja la petreceri incendiare si demonstratii de dansuri latino (salsa, merengue, guauanco, yambu, rumba, cha cha - diferit de cel din dansul sportiv).
In seara zilei de vineri - 8 august - se va putea asculta muzica live cubaneza cantata de formatia EL CAIMAN iar potrivit organizatorilor, cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura la acest festival, castigatorii urmand sa repreprezinte Romania la Campionatul Mondial de Salsa din Statele Unite.

Castigatorii concursului vor fi anuntati tot vineri seara intr-o festivitate ce va fi organizata in fata cazinolui din Mamaia. Vor mai fi pe scena, pe langa dansatorii inscrisi in concurs, unii dintre cei mai mari dansatori de muzica latino din Spania, America, Cuba: Albert Torres, Edwin Rivera (coregraful lui Jennifer Lopez), Los Pambos (cel mai renumit grup de dansatori de salsa in estul Europei), Pablo si Diana (Campioni ai Spaniei la salsa cabaret) , Papa Rumba - dansator coregraf originar din Cuba promotor al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez; Mundo Latino – cea mai faimoasa scoala de salsa din Turcia.

Marea Neagra. Mamaia. Vama Veche. Salsa Festival. Noi va recomandam acest eveniment.

Cursuri de salsa pentru tine in Bucuresti? Programul unor noi grupe este aici

DAnce Time.


Actualizat la 11/08/2008

Romanian Salsa Festival la Mamaia si

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD