Cursuri de dans: grupe de incepatori nivelul 2, intermediari 1 si 2, avansati ...

 


Nivelurile de incepatori 2 sau intermediari se adreseza celor ce au mai urmat cursuri de dans si au parcurs unul sau ambele module de incepatori: Orange (salsa, cha-cha, rock`n`roll, vals vienez - valsul miresei) si Red (tango, jive, merengue, vals lent).

La intermediari nivelul unu, doi si avansati stilurile studiate vor fi cele mai populare din ambele module pentru incepatori si se mai pot studia ca stiluri noi: tango argentinian, bachata, samba sau rumba. Se creste binenteles gradul de dificultate al figurilor, coregrafiilor iar numarul de dansuri studiate a fost redus la patru, pentru o eficienta crescuta.La 12 iunie 2012 grupele in formare sunt:

Intermediari nivelul 1- lectii de dans luni si miercuri de la 19.40 din 20.06.2012. Aprofundam salsa, tango si condimentam cu un strop de cha-cha-cha si Salsa. Mai sunt doua locuri disponibile.

IMPORTANT: exista un partener fara partenera.

Intermediari nivelul 1 - cursuri de dans luni si miercuri de la 21.00, din 27 iunie. Dansuri incluse - Tango argentinian, Jive, Rock`n`roll si un dans nou, Vals lent ....

Cum participi? Cum ai locurile asigurate?
Rezervi telefonic locurile dorite - clic - apoi urmeaza partea de inscriere propriu-zisa ce presupune achitarea cursului
prin Internet Banking sau la sediu.


Actualizat la 27/06/2012

Grupe de intermediari & avansati ...

 

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD