Scoala de dans sau club de dans sportiv

 

Vrei sa te relaxezi, sa te simti mai bine si in acelasi timp sa inveti ceva util, placut si elegant? Vrei sa faci miscare, sa slabesti sau sa-ti mentii silueta? Poate ai decis sa inveti sa dansezi mai bine decat acum sau indiferent de motivul tau vino sa inveti sa dansezi extraordinar la Scoala de Dans DAnce Time. cursuri de dans copii, cursuri dans copii, dans copii, dansuri copii, lectii de dans copii, Cursuri de dans, cursuri de dans sportiv, cursuri de dans sportiv in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time. Cursuri pentru copii, adulti sau adolescenti, scoala de dans copii, cursuri de dans pentru copii,Scoala de dans sau club de dans sportiv ?

Este o intrebare a celor mari atunci cand se gandesc la ei insisi si doresc sa urmeze un curs de dans pentru relaxarea si detasarea lor sau pentru situatia in care se gandesc la copii lor, la dezvoltarea armonioasa si decid inscrierea celor mici la cursuri de dans.

Indiferent de varianta pe care o vei alege daca vrei sa urmezi cursuri de dans trebuie sa stii de la inceput daca mergi la o scola de dans sau un club de dans sportiv. Cluburile de dans se adreseaza celor ce urmaresc performanta in dans sportiv iar scolile de dans celor ce doresc sa invete dansul social, pur amator.

DAnce Time este o scoala de dans cu sediul in Bucuresti unde se studiaza in afara de dansurile latino-americane si a celor de societate (cele vazute la competitiile de dans sportiv) si salsa, merengue, rock`n`roll, bachata si tango argentinian. La noi frecventa sedintelor la orele de grup este de 2 lectii / saptamana iar la cluburile de dans sportiv este de cel putin patru, cinci antrenamente pe saptamana. Cam aceasta-i diferenta atunci dansul este tratat ca un sport de performanta caruia i se dedica timp, efort fizic, financiar si emotional.

Daca vrei sa urmezi cursuri doar pentru sufletul tau nu este tarziu sa te apuci nici la 50 de ani (avem si am avut participanti la cursuri cu varste si de 56 ani), dar daca vrei performanta in dans este bine sa te apuci de mic, de la 6- 7 ani. Conteaza foarte mult aici talentul, cat de mult ii place copilului dansul si cat de atras este de aceasta forma de exprimare nonverbala.

Cum sa alegi scoala ta dintre atatea scoli de dans? click aici

Cursuri de dans in grup pentru adulti - informatii si variante noi de program ...

Cursuri de dans in grup pentru copii - detalii si program accesibil aici



Actualizat la 19/08/2010

Scoala de dans sau Club dans sportiv

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD