Lectii de vals Valsuri video Pasi de vals Muzica de vals Lectii de dans

 

logo dancetime.ro
Mai ai cateva zile sau luni pana la nunta ta ? Doresti sa te descurci onorabil si sa dansezi frumos alaturi de cel drag? Experienta DAnceTime Bucuresti acumulata in cei 9 ani de activitate in cursuri speciale de dans pentru nunta ne face sa-ti recomandam, pentru ca sa dansezi natural, fara griji, fara emotii; sa urmezi din timp lectii de grup si apoi inainte de nunta 1-2 cursuri de dans particulare personalizate.


lectii de vals nunta Lectiile de dans, pe vals, dar si pe orice alt stil, se desfasoara in sali special amenajate, fara praf, fara inghesuiala, cu instructori calificati si pedagogi excelenti (calmi si cu rabdare). Pachete diverse cu program flexibil sau fix desfasurate in particular sau in grupe cu 2-3 cupluri gasesti la numai DAnceTime, incepand din iulie 2005. Mentionam ca orele nu se desfasoara intr-un apartament sau intr-o sala de sport din incinta unei scoli. Salile sunt dotate cu aparate de AC.


Cele doua servicii speciale pentru nunta ta sunt:
(la lectii pot participa si nasii impreuna cu mirii)


Vals vienez, lectii de vals si pasi de vals gasiti aici
Varianta a)
Servicii de lectii de dans in grupe de 5-6 cupluri cu orar seara dupa 19.00.
Aceasta este potrivita pentru mirii ce
doresc sa depaseasca miscarea mecanica, de robot si totodata sa invete pentru seara nuntii si alte dansuri (coregrafii) de genul salsa,
samba,
rock`n`roll, tango european,jive, merengue, vals lent, sau dans popular romanesc.
Iti recomand sa faci 2 module, un modul are
16 sedinte/8 saptamani si costa
449 lei/ persoana.

b) varianta lectii particulare cu
program agreat impreuna intre 09.00 si 22.30 este potrivita pentru cei ce intra in criza de timp si mai au la dispozitie cateva zile sau saptamani pana la nunta. Sunteti singuri in sala, fara alte persoane si puteti invata o coregrafie pentru primul dans al nuntii, pe o melodia nu numai de vals vienez. Orele se pot desfasura si la domiciliul vostru, in anumite perioade ale anului si in functie de zona ta. Tarife de la 444 lei/cuplu/pachet 3 lectii de vals sau orice stil din programa DAnceTime.

c) pentru cursuri de dans popular (ore de grup sau particulare) este necesar sa ne contactati telefonic.

d) dansatori profesionisti (copii-adulti) pentru nunta voastra si momente de neuitat -detalii la numarul de telefon 0726 328 891...

valsul miresei, vals vienez, lectii de valsul mirisei


Actualizat la 30/03/2015

lectii dans nunta tať

 

Lectii de vals in Bucuresti. DAnce Time.

Cele 2 SALI DE DANS DANCETIME sunt DOTATE CU APARATE DE AER CONDITIONAT.Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD