Cursuri de tango argentinian, tango argentinian, lectii de tango argentinian in Bucuresti

 

Bine ati ajuns aici dragi iubitori ai tango-ului argentinian!

tango argentinian bucuresti
Dorim, pe aceasta cale, sa va informam ca in curand vom incepe noi cursuri de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos in acelasi timp. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango-ul argentinian cu diferentele sale.  

Se fac inscrieri la grupe de 10 persoane cu incepere din SEPTEMBRIE 2019:

 

Grupa 8 - luni si miercuri seara, ora inceperii o puteti afla telefonic. Doua locuri libere din 10. Daca vrei sa vii in cel mai nou si frumos studio de dans din Bucuresti (vezi foto in dreapta) afla ca la grupa de tango argentinian trebuie sa iti faci rezervare si inscrierea la studio in urmatoarele 48 ore dupa rezervare. Numarul maxim de locuri al grupei este 10 persoane.


Grupa 21 - marti si joi seara, ora inceperii o puteti afla telefonic.

 

cursuri de tango argentinian


PROMO@ Abonamentul modul de 14 lectii/7 saptamani beneficiaza tarif promotional. 


 

Lectiile particulare cu program flexibil si instructor personal, sunt de asemenea potrivite si daca doresti sa ai program flexibil (1-2-3-4 sedinte pe saptamana), sa inveti direct de la profesor si sa avansezi foarte repede in tainele tango-ului (veti fi singur/a in sala de dans, fara alti cursanti). Mai multe detalii despre lectii particulare va oferim telefonic sau cititi aici..

 
lectii tango argentinian

Alte informatii utile:


Durata viitoarelor 
cursuri de dans in grup unde se studiaza numai tango argentinian este pentru fiecare modul - 7 saptamani/14 sedinte. Numarul de participanti este de minim 5 perechi/maxim 5 perechi. Numar de module disponibil - sase.


Abonamentul LOTUS - modul 14 lectii/7 saptamani- 690 lei - 590 lei se achita la 48 ore dupa rezervare la studio in

 numerar, cu card sau prin viramament (promo valabila 23.08-29.08.2019). Se poate opta si pentru abonament DELFIN (390 lei) cu durata de 4 saptamani/8 sedinte. Participarea la aceste module doar cu cursuri de tango argentinian se face in grupe de maxim 10 persoane.  

Cat timp se pot urma lectii de tango? Cel putin un an.

Cum participi? Cum ai locurile asigurate?

a) primul pas este rezervarea telefonica (clic);
pasul b) este vizita la
sala de dans (numai seara) pentru completarea formularului de inscriere si achitarea cursului.

Preferi noi cursuri de dans tango argentinian la DAnceTime in grupe de 10 persoane cu alt program decat cel de mai sus te ajuta?<< scrieti-ne aici-click, completati formularul si va tinem la curent, click>>


Actualizat la 31/08/2019

Tango argentinian

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD