Mergi sus Devino
membru
dans popular Bucuresti: pasi de dans Ciuleandra, Cursuri dans popular adulti

Cursuri dans popular Bucuresti

Scoala de Dans DAnce Time ofera in cele mai bune conditii cu instructori dansatori profesionisti din ansambluri renumite cursuri dans popular – particulare. Oferim in Bucuresti dans popular in varianta ore particulare (singuri in sala), pentru voi sau nunta voastra. Acestea au orarul precum si numar de sedinte flexibil agreat impreuna. Cursurile private unde poti sa inveti pasi de dans popular Ciuleandra, Sarba, Hora etc se pot desfasura aproape in orice perioada a anului.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program dans popular Bucuresti
Pentru adulti, miri sau adolescenti

 Dans popular Bucuresti

Numarul de lectii particulare pe care ii poti achizitiona prin pachete-abonament este flexibil dar adaptat la capacitatile tale de invatare (nivel actual- cat de repede sau greu inveti) si stilurile de dansurile populare dorite a fi perfectionate/imbunatatite.

In clipa de fata nu avem grupe deschise dar poti sa inveti chiar de maine la lectiile particulare cu program flexibil, aceste lectii se desfasoara seara, la pranz sau dimineata. Incepand de luni si pana sambata.

Sunt in formare si se va putea invata dans popular si la orele de grup, dupa expirarea starii de alerta.
Grupa 5 – cursuri de dans popular incepatori nivelul 1, grupa in formare, debut dupa expirarea starii de alerta. Program: luni si miercuri de la 20:00.

Grupa 6 – pasi de dans popular pentru incepatori – grupa in formare, program marti si joi de la 20:00.

Grupa 7 – lectii de dans popular Bucuresti – grupa in formare , debut dupa expirarea starii de alerta, program vineri de la 19:00 si sambata de la 13:00

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente lectii particulare personalizate, adaptate nivelului tau:

NOUTATI LA 14.03.2020.
PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.
___________________________
DANCETIME te invita la cursuri de dans particulare pentru revenirea la o stare normala. Poti beneficia si de promotie / reducere sau lectii de dans gratuite la abonament pentru inscrieri intre 14.03.2021 – 15.03.2020. Ofertele sunt personalizate in functie de tipurile de dans ce doresti a le invata, orele de incepere (ziua/seara sau in weekend) cat si numarul de sedinte din pachetele abonament.

Abonamentele Lotus Fun&Joy* – miscare si dans in mod frecvent – sunt pachete abonamente de 24 lectii de dans, 36 sedinte, 48 sedinte sau 96 sedinte – si
includ reduceri sau lectii gratuie bonus. Ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri sau nunti!

Loading

Noutati Facebook

CURSURI DANS POPULAR
CE STILURI SE INVATA
Cursul de dansuri populare este un CURS ETAPIZAT organizat in module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre tine. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.
La aceste cursuri de dansuri populare – DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare in afara celor uzuale (Brasoveanca, Ciuleandra, Sarba) sunt din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

 

Se aproprie nunta ta sau ai un eveniment urgent? Iti recomand aceste cursuri de dans popular cu instructor personal, orar flexibil si numar de sedinte flexibil.

Structura dansurilor

Fiecare curs are durata standard de 60 minute. Aceasta durata se poate prelungi la 90 sau 120 minute. Urmatoarele niveluri sunt disponibile incepatori, intermediari, avansati. Frecventa recomandata este de 2 ateliere dans popular – 2-3 h/saptamana.

Dans popular Bucuresti
Dans popular Bucuresti

Participanti cursuri dans popular: 1 sau 2 persoane/lectie. Nu sunt alti cursanti in sala.

Programa cu structura etapizata de abordare ,,step by step,, o putem dezbate pe larg in cadrul unei intalnirii desfasurate la sediul DANCETIME.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Dans popular Bucuresti – Dance Time – cursuri dans popular – pasi de dans Ciuleandra,Hora, Sarba inveti repede cu Scoala DAnceTime.

Dansurile populare sunt considerate o comoară a neamului românesc ce se cultivă din generaţie în generaţie, exprimând specificul fiecărei regiuni în parte. Aceste dansuri tradiţionale româneşti au o bogăţie a mişcărilor: de la pasi de dans cu mişcări line şi simple, la cei cu ritm alert, ce necesită agerime şi virtuozitate. Dansurile populare sunt însotite numai de muzica instrumentală şi, în funcţie de zonă, sunt presărate cu strigături, pocnete din degete, bătăi din palme, paşi bătuţi, chiuituri etc. Mişcările diferă şi ele de la o regiune la alta, de exemplu Sarba, un dans popular Bucuresti (zona Muntenia) este diferit intrepretat in zona Oltenia. Vă prezentăm astăzi o parte dintre cele mai cunoscute dansuri populare româneşti, specifice fiecărei regiuni în parte: hora, braul, Ciuleandra, Brasoveanca, Sarba, Calusul. Ele pot fi invatate in cadrul acestor cursuri dans popular iar pasii de dans pentru incepatori sunt simplii.

La un prim nivel de studiu, aceste dansuri se grupează în categorii cu un grad mai mare de generalitate și răspândire în diverse regiuni ale țării. Urmează o listă a acestor grupuri; totuși, lista propriu-zisă (alfabetizată) cuprinde dansuri specifice, practicate în zone cu mult restrânse și caracterizate prin trăsături care le diferențiază de alte dansuri asemănătoare, aparținând de același grup. Numele dansurilor individuale, cel mai adesea, adaugă la numele grupului de dansuri denumirea localității sau a etniei de proveniență. De exemplu, brâul reprezintă un grup de dansuri, în vreme ce brâul ciclovenilor și brâul borlovenilor sunt dansuri individuale, componente ale respectivului grup. Cele mai importante grupuri de dansuri sunt: Alunelul, Arcanul, Ardeleana, Bătuta,Brâul și brâulețul, De doi, Geampara,Hora,Pe loc,Polca,Roata, Rustemul, Sârba, Sorocul.

La aceste cursuri de dansuri populare organizate de DAnceTime – DANSURILE incluse in module si  pe care vi le propunem spre invatare la orele de grup sunt: Dansuri populare din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri populare romanesti din Banat. Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa. Locul desfasurarii: sediul DAnceTime din zona Stefan cel Mare/Dorobanti, sector 2 si 1. Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.
Pasi de dans popular pentru incepatori

CINE POATE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 10 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta – adulti / copii.


Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti – DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.

Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucurestidansuri populare